BSO De Tuinfluiter doet mee met 'Aan de Bakdag 2018'

Kinderen bakken voor Kenia

Op donderdag 25 oktober doen de kinderen van de buitenschoolse opvang van De Tuinfluiter in Heerhugowaard mee met de ’Aan de Bakdag 2018’ voor SOS kinderdorp Meru in Kenia. Zo dragen zij hun steentje bij om een liefdevol thuis te geven aan de 149 kinderen in dit dorp.

De kinderen zullen deze dag cupcakes bakken die te koop worden aangeboden voor slechts €0,50 per stuk. Bestellingen kunnen worden geplaatst bij De Tuinfluiter.

Op deze manieren leren de kinderen dat het niet altijd vanzelfsprekend is dat er overal genoeg van is en dat we elkaar kunnen helpen. Daarnaast wordt het natuurlijk een supergezellige dag met veel bakplezier.

Liever geen cupcakes maar wel doneren? Dit kan op de actiepagina’s:

https://www.aandebakdag.nl/actie/tuinfluiter-twinkelbel-heerhugowaard (https://www.aandebakdag.nl/actie/tuinfluiter-twinkelbel-heerhugowaard)
https://www.aandebakdag.nl/actie/tuinfluiter-bonenstaak-heerhugowaard (https://www.aandebakdag.nl/actie/tuinfluiter-bonenstaak-heerhugowaard)
https://www.aandebakdag.nl/actie/tuinfluiter-t-honk-heerhugowaard (https://www.aandebakdag.nl/actie/tuinfluiter-t-honk-heerhugowaard)


Hartelijk dank namens BSO Team Tuinfluiter en de kinderen uit Kenia

aan de bakdag aan de bakdag