Bouw Kindcentrum De Nieuwe Draai gestart

Vanaf 3 augustus opvang en onderwijs in nieuwbouw De Draai

Integraal kindcentrum De Nieuwe Draai is een samenleving waarin kinderen, hun familie en medewerkers samen optrekken in de ontwikkeling van kinderen. Iedereen ontwikkelt zich anders. Interesses, talenten en ontwikkeltempo verschillen. Op De Nieuwe Draai wordt uitgegaan van verschillen en de kracht van samenwerken.

In domeinen van drie leeftijden spelen, experimenteren, ontdekken, leren en ontwikkelen kinderen zich onder begeleiding van hun eigen mentor en vakexperts. Vanuit leerlijnen en met behulp van gemeenschappelijke thema’s worden kinderen samen uitgedaagd om op individueel niveau het beste uit zichzelf te halen.

3 augustus zullen de eerste kinderen De Nieuwe Draai binnenlopen. Kinderopvang en basisonderwijs zijn op dit Blosse-kindcentrum samengesmolten vanuit de visie dat ontwikkeling de hele dag door plaatsvindt. Houd de bouw in de gaten op facebook/nieuwedraai (https://www.facebook.com/De-Nieuwe-Draai-101161044769872/). Kijk eens op blosse.nl/eennieuwedraai (http://www.blosse.nl/eennieuwedraai). Wil je een gesprek om te kijken of De Nieuwe Draai de plek is voor je kind: stuur gerust een mailtje naar nieuwedraai@blosse.nl (mailto:nieuwedraai@blosse.nl).

Adv Blosse Baby vd maand APR 2020 Rodi De Draai 130x195-1 Adv Blosse Baby vd maand APR 2020 Rodi De Draai 130x195-1
draai bouwrijp draai bouwrijp
bouw de draai april 2020 bouw de draai april 2020